החל משנת 2000 אנו עדים לצמיחה הולכת וגוברת בענף האירועים הישראלי בכלל ובתחום החתונות בפרט.
אחד המקומות הבולטים השנה הינו מתחם האירועים "ויה" אשר תוכנן על ידי האדריכל זלמן פרי,חלוץ בתחום אדריכלות למבנים וחללים גדולים.
"ויה"-מרכז אירועים ,מסמל את המיקום החדש ל ענף החתונות-גדול,איכותי,לא נוצץ,שיקי,מודרני ומתוכנן להפליא.במקום חלל אירועים המתנשא לגובה של 12 מטר ושטח של למעלה מ 1000 מ"ר,עטוף כולו בשיא הטכנולוגייה העכשווית : תאורה שעוצבה על ידי מרגלית,מערכות סאונד מתקדמות תוצרת גרמניה ואנגליה,לדים,מסכי ענק ומקרנים-המילה האחרונה בשוק הטכנולוגי.הצרכן הישראלי,קר- הזוגות העומדים להינשא פתוחים היום בפני שלל אפשרויות וניתן לומר בוודאות כי מתחם האירועים "ויה" הוקם לצרכים אלו. בעלי המקום-משפחת לוי,משפחה וותיקה בענף האירועים ובעליה של גן האירועים "לימון" בקיבוץ עיינות,הבינו כי חתונות וזוגות נישאים זו אופרה שונה מזאת הקיימת לפני שנים מספר.עם התפתחות הטכנולוגיה,רשת האינטרנט והרשת החברתית-חשופים כולנו אזרחים ועסקים למגןן רחב של דעות והמלצות.כיום,זוג העומד להינשא אומנם יפתח במסע כומתה לחיפוש המקום האולטימטיבי,אך בד בבד יחפש את השונה,המיוחד,החדש,המודרני-המקום אליו ניתן להתחבר.
על הקולינריה במקום,אחראי השף חי שוורץ-שף וותיק בתחום ההסעדה ומסעדות ויושב ראש איגוד השפים הישראלי.על הקולינריה מספר שף חי שוורץ: "בעלי המקום ביקשו ממני לשבת ימים ולילות ולחפש אחר הקולינריה השונה והמיוחדת,כזו שתתן הרגשת חוויה אישית בכל ביס ובכל מנה.לבשל ל 400 מוזמנים זו משימה אינה פשוטה כמו במסעדת שף ולכן האתגר היה רציני.התפריט אותו בניתי ל"ויה" מתבסס על ידע ואיכות המוצר ויגרום לכל אורח להרגיש כי נמצא הוא במסעדה הטובה ביותר בעיר-ויה מרכז אירועים.
מרכז האירועים ויה נפתח לקהל הרחב ומקיים חתונות ואירועים עיסקיים.